KDU.breadcrumbs.homeAktuálně Aktuality Předvolební setkání

Předvolební setkání

Přidáno 26. 9. 2014
Ilustrační foto

Ve čtvrtek 25.9.2014 od 16:00 do 19:00 h se uskutečnilo na náměstíčku před Billou "Předvolební setkání našich kandidátů s občany Kbel". Celková atmosféra se nesla v klidném a přátelském duchu. Náš volební stan hostil malé i velké čerstvě napečenými domácími koláči různých tvarů i druhů. Nechybělo pivo, džus a ani tradiční balónky, bonbóny či omalovánky pro děti.

Velice nás potěšil Váš až překvapivě velký zájem neformálně pohovořit o aktuálních tématech naší městské části. Děkujeme Vám všem, se kterými jsme měli tu čest se na naší akci osobně potkat a ujišťujeme Vás, že Vaši případnou důvěru v nadcházejících volbách se pokusíme nezklamat tak, abychom se Vám za 4 roky mohli se vší ctí podívat do očí a "pochlubit" se i dobře odvedenou prací ku prospěchu naší krásné městské části.

Kliknutím na fotografii ji zvětšíte a získáte její správné rozměry.